Om Pontus F. Christoffersen

Min expertis ligger i att engagera era experter/konsulter i mer- och korsförsäljningen för att öka er organiska tillväxt. Ramverket förtroendebaserad affärsretorik låter era experter driva affärer utan att känna sig som krängare eller säljare över huvudtaget.

Ledande företag jobbar redan med Pontus

Google
swedbank
sopra steria
cepheid

 

 

 

 

Tack

Istället för att lämna dig med en generisk text så ville jag ge dig ett personligt och genuint tack för att du är här och läser om mina erbjudanden och hur de kan hjälpa dig och ditt team.

Efter att jag i flera år byggt utbildningsprogram för både chefer och arbetslag på företag som AFRY, Skanska, H&M, Dell, PwC, ICA, och ABB. Så utvecklar jag idag affärsretoriska träningsprogram baserade på beprövade strategier och med en forskningsförankrad utbildningsdesign.
 

Med hjälp av experter inom inlärning har jag byggt utbildningar och inlärningsresor i övertygande presentationsteknik, förtroendebaserad förhandlingsteknik och affärsdrivande samtalsmetoder.

 

70% Bättre Resultat (ROI)

Utbildningsprogrammen tar tillvara på de rekommendationer forskning bekräftar öka resultatet av en utbildning med 70%.
 
Mitt uppdrag är att hjälpa dig att utrusta ditt team med de retoriska färdigheter som krävs för att bli branschledande i dagens konkurrensutsatta marknad. Utifrån både utmaningen att attrahera och behålla topptalanger och attrahera och behålla kunder/köpare/klienter så kommer du märka att mina erbjudanden är utformade för att möta dessa utmaningar direkt.
 

Utbildningarna formas till praktiska och branschrelevanta program som levererar mätbara resultat och positionerar er i en position att växa och utvecklas långsiktigt.

100% Full återbetalningsgaranti

Avslutningsvis kan ni alltid investera i en utbildningsinsats med mig 100% riskfritt. Alla mina erbjudanden involverar en 100% full återbetalningsgaranti. Om ni inte är nöjda är inte jag heller nöjd och kommer riva fakturan samma dag som ni berättar att ni inte är nöjda. Så varför inte ge det en chans?

 

  • Anpassade utbildningarMed hjälp av för- och efter enkäter skräddarsys innehållet efter deltagarnas individuella behov samt så mäter vi resultatet av deras utveckling.
  • Praktiska case & verktygUtbildningarna är konkreta med övningar som designas efter eran vardag för att ge en träffsäker upplevelse och göra det enkelt att börja använda verktygen.
  • Mätbara resultatFör att skapa en faktiskt beteendeförändring får deltagarna skriva en individuell handlingsplan med konkreta steg som följs upp över sex veckor. Efter det skickas en efterenkät ut som i kombination med förenkäten låter er se det faktiska resultatet av utbildningen.

Fyll i din mail och berätta om utbildningsinsatsen

*” anger obligatoriska fält